Kategorier
Inredning

Homestyling Stockholm – välj rätt företag 

Homestyling i Stockholm slog ner lite som en bomb för ett tiotal år sedan. Att man inför en försäljning tog professionell hjälp med att inreda bostaden gjorde att man också skapade den där snackisen och att en budgivning inleddes. 

Hemmet blev mer av någonting hämtat ur ett inredningsmagasin än en vanlig bostad – och med detta drog man också till sig ett stort intresse. Det som skedde var också att fler och fler företag inom homestyling startade upp och att man idag kan se lite av en inflation i branschen. 

Valet av företag inom homestyling i Stockholm är idag svårare att göra. Och, det handlar också om att det fortfarande är en fungerande tjänst – inget tal om annat – men att själva premisserna för en lyckad styling kommit att ändras. 

Så hittar du rätt företag för homestyling 

Det finns företag som leder utvecklingen, och samtidigt finns det också företag som trampar i andras fotspår. Vår poäng: varför välja homestyling i Stockholm om den ändå slutar med att din lägenhet ser ut som alla andras? Målet är att den ska poppa ut och skilja sig från mängden, eller hur? 

Här nedan tänkte vi ge några ledtrådar kring hur du ska agera för att hitta rätt företag för din homestyling i Stockholm – enligt följande: 

  • Referenser. Hur många uppdrag har man genomfört – och hur pass lyckade har dessa varit? Det fina med homestyling är att det är en tjänst där framgången till viss del kan mätas. Kort sagt: blev bostaden såld, för hur mycket och är kunden nöjd? Referenser är viktiga! 
  • Kommunikation. Din stil ska inte begravas helt. Viktigt är att en bostad känns personlig – men samtidigt heller inte för personlig då det kan vara avskräckande för spekulanterna. Kommunikationen mellan dig och företaget blir viktig i den frågan. Vad ska lämnas kvar, vad ska plockas undan – och vilka möbler och vilken konst ska adderas? Du måste vara med på resan och dina åsikter ska räknas. 
  • Samarbete med mäklare. Ett företag inom homestyling som kan visa upp samarbeten med mäklare – gärna de större drakarna – kan också visa att man besitter stor kunskap och unika kvaliteter. Företag som agerar helt oberoende kan vara mer vanskliga att anlita i samband med en försäljning. Hur skickliga är man egentligen?