Om oss

Vilka är då vi som driver den här sidan? Vi är ett gäng personer i olika åldrar och med olika bakgrunder. Vi kommer alla från olika yrken och vi har alla olika fritidsintressen. Allt detta gör att vi kan skapa en sida där all tänkbar information kan läggas ut, där fakta varvas med spekulationer och idéer och där vi alltid kan försöka vrida och vända lite på perspektiven.

Vad kommer vi att skriva om? Det som intresserar oss. Renoverings- och byggfrågor, hälsa, träning, livsstil, bilar, idrott, rättsfall, lagar och regler, teknik och IT, marknadsföring, tandvård… Listan kan – och kommer – att göras längre. Vi vill ge historiska tillbakablickar och visa hur det en gång såg ut i Sverige och i övriga världen. Detta samtidigt som vi hela tiden har örat mot rälsen och lyssnar mot framtidens melodier. Vi lever i en extremt spännande tid där utvecklingen – rent tekniskt – hela tiden tar oss framåt, och – tyvärr – bakåt.

Vi mår sämre i många fall. Idag när allting går så extremt fort så blir många fartblinda medan andra blir paralyserade. Hur ska man hinna med allting, hur ska man lyckas med samma saker som andra verkar klara av med lätthet? Att stress idag är en folksjukdom är något som är enormt talande. Detsamma gäller vår övriga hälsa. Hur mår vi rent fysiskt? Många lider av övervikt och fetma, Vi äter sämre och rör oss mindre. På sikt är detta en potentiell bomb som står redo att brisera – med extrema kostnader för sjukvården. Vi vill bidra till en ökad upplysning i dessa frågor och bidra till att vända en oroväckande trend.

Våra olika erfarenheter kommer förhoppningsvis att väcka nya tankar och ge nya infallsvinklar för dig som läsare.

Välkommen till vår sida!