Om Oss Kontakt

Hem

Utbildningen Inifrån & Ut

Föreläsningar och Workshops

Om Inifrån & Ut Förståelsen

Ledarutveckling och Team Building

4 moduler á 3 timmar fördelat över 8 veckor

1  x 90 minuters personlig coachningstillfälle

kr. 4.995 exkl. moms

I priset ingår:

4 moduler á 3 timmar där vi träffas fysiskt

1 privat coachning session på 90 minuter

Investering

Teori blandas med praktiska övningar

4 moduler á 3 timmar där vi träffas fysisktv

1 privat coachning session på 90 minuter

Sammanlagt är det 13,5 timmar över 8 veckor av upptäckt och utveckling!

Upplägg

Arkipelagen Företagscenter Sisjön, Stora Åvägen 21

Gratis parkering finns på baksidan vid Ö&B

Plats och lokal

Utbildningen

 

En utbildning för dig som vill utveckla en inre stabilitet i en oförutsägbar värld.

Inifrån & Ut Utbildningen

Du är modigare än du antar, starkare än du verkar och smartare än du tror.

Quote Cirecle 2
Mer Klartänk

Du kommer att bättre förstå dig själv och tankens natur, vilket leder dig till mer lugn, mindre stress, en större närvaro med dig själv, med andra och med livet.

Mer Fokus

Genom att du förstår tankens natur bättre, kommer du att kunna lättare fokusera på det du behöver prioritera och utföra det utan stress. En hållbar känsla av lugn.

Mer Connection

Du kommer att uppleva en mer intensiv och djupare känsla av connection med dig själv och till livet generellt, samtidigt som dina relationer kan bli djupare och mer energigivande.

Mer Livsglädje

En djup och inre vetande om att du kommer vara ok oavsett vad som händer.  Du kommer att sova bättre, vara mer närvarande och känna en äkta och hållbar lugn i hela dig.

Vad får du ut av utbildningen?

4 moduler á 3 timmar fördelat över 8 veckor

1 x 90 minuters personlig coachning session

Grupp 19.2

Modul 1: Tisdag 19 februari 2019

Modul 2: Tisdag 5 mars 2019

Modul 3: Tisdag 19 mars 2019

Modul 4: Tisdag 2 april 2019

 

Tider: 14:00 - 17:00

13:45 – 14:00 Drop-in

14:00 – 17:00 Utbildning

Grupp 19.1

Modul 1: Fredag 15 februari 2019

Modul 2: Fredag 1 mars 2019

Modul 3: Fredag 8 mars 2019

Modul 4: Fredag 22 mars 2019

 

Tider: 13:30 - 16:30

13:15 – 13:30 Drop-in

13:30 – 16:30 Utbildning

 

Om inte du är nöjd med kursen får du 100% av pengarna tillbaka.

100% av Pengarna Tillbaka Garanti!

Anmäl dig på knappen nedan, eller maila oss på sl@suzannelang.com eller ring 0702 45 71 45 - alla frågor är välkomna!

Anmälan

A.A. Milne
Författare, poet och skapare av Nalle Puh

Upplägg och Datum

Här ser du vilka datum och tider vi har planerat våra öppna utbildningar. Med öppna utbildningar menar vi att alla är välkomna. Max antal deltagare är 10 per grupp.

Modul 1

Manligt och kvinnligt genom tiderna. Perspektivtagande och olika verkligheter. En introduktion till tankens natur och tre principer som både ändrar och förklarar allt.

Ingen ser livet som du gör

Modul 2

Det reaktiva minnet och hur vi agerar när vi blir triggade. Skuggsidan av oss som är den person vi helst inte vill kännas vid, men i den gömmer det sig gåvor och frihet.

Det ligger under ytan

Modul 3

Vinsterna av vårt beteende oavsett hur vi beter oss. Fixa idéer vi har om hur saker ska, bör, måste vara. Skam och skuld på arbetsplatsen. Varför är det så svårt att sätta gränser.

Bagaget vi har med oss

Modul 4

En djupare förståelse av insiktsprinciperna och deras implikationer för ditt liv, ditt välbefinnande, din prestation och livsglädje.

Tryggheten i dig själv oavsett vad

KAROLINA C.
Kursdeltagare

Ett Stort TACK till Er båda, ni är verkligen helt fantastiska, så mycket ni tillför och delar med er för att hjälpa andra, helt underbart. Jag är så glad att du Lisbeth hörde av dig till mig gällande detta, annars hade jag inte hoppat på tåget. Visst, jag hade ju inte vetat vad jag hade missat, men detta kommer att ta mig långt i min personliga utveckling. Ett helt nytt tänk, ett helt nytt lugn….

Quote Open 1
Quote Close 1
Anmäl dig här!

Om du vill vara med på en av våra utbildningar kan du fylla i anmälan nedan så tar vi kontakt med dig för att berätta lite praktiska saker och svara på eventuella frågor.  Du är också hjärtligt välkommen att ringa oss om du vill på 0702 45 71 45.

Välkommen till en mycket annorlunda och kraftfull kurs där du lär dig mer om dig själv, hur vi fungerar som människor och hur du kan hitta en inre lugn och livsglädje, samtidigt som det ger dig motstånd att stå emot och resa dig oavsett hur mycket det stormar omkring dig.

Vi har fyllt kursen med rik, meningsfullt och relevant innehåll som är speciellt utformat för att hjälpa dig att få en ny förståelse för hur du ser dig själv, andra människor och livet. Genom dialog och utbyte ger vi dig utrymme att reflektera över och bemöta det du hör.

Vi vill att du själv ska få uppleva de djupa, interna skift som vi vet är möjliga och som leder till hållbara, långsiktiga förändringar. Vi kommer att utforska sanningen kring de väldigt begränsade idéer vi har om vem vi är, och erfara för oss själva hur alla tankar och föreställningar vi har om vår identitet, våra behov, personlighet och osäkerheter är precis det: bara tankar och föreställningar.

Vi vill att du ska lämna med ett nytt fräscht perspektiv, en djupare förståelse för dig själv och veta vad du behöver göra om du vill gå vidare, gå ett större genomslag och hitta mer sinnesfrid. Det finns ingen ända på den rikedom, fascination, frihet och lättnad som kommer från detta arbete när vi börjar utforska och gå djupare in i vad det innebär att vara mänsklig.

Det var ett jättebra upplägg - ni får 5 av 5 på allt! Att förstå skillnaden mellan allt detta, och se hur mycket man sitter i, var väldigt givande. Det en helt lysande kurs och jag fick många nya insikter med mig hem.

Quote Cirecle 2

Katarina Nord
Butikschef, Systembolaget

En kurs som på ett enkelt sätt tog mig djupare i min personliga utveckling både på ett personligt och professionellt sätt. Den har medvetandegjort många saker i mitt eget beteende som jag känner att jag har nytta av både privat och på jobbet. Jag fick insikter om mig själv som jag egentligen visste, men inte förstått hur jag medvetet själv kan hantera. Mycket faller också på plats efter och jag ”skördar” fortfarande.

Quote Cirecle 2

Koskinen OY

Annika Kristiansson
Area Director; Scandinavia, Iceland, UK, Ireland & North America

Kursstart 15 februari

Kursstart 19 februari