Referenser

FRÅN VÅRA DELTAGARE

En kurs som på ett enkelt sätt tog mig djupare i min personliga utveckling både på ett personligt och professionellt sätt. Den har medvetandegjort många saker i mitt eget beteende som jag känner att jag har nytta av både privat och på jobbet. Jag fick insikter om mig själv som jag egentligen visste, men inte förstått hur jag medvetet själv kan hantera. Mycket faller också på plats efter och jag ”skördar” fortfarande.

KATARINA NORD
Butikschef, Systembolaget

KAROLINA CLARIN
Assistant/System Administratör

Ett Stort TACK till Er båda, ni är verkligen helt fantastiska, så mycket ni tillför och delar med er för att hjälpa andra, helt underbart. Jag är så glad att du Lisbeth hörde av dig till mig gällande detta, annars hade jag inte hoppat på tåget. Visst, jag hade ju inte vetat vad jag hade missat, men detta kommer att ta mig långt i min personliga utveckling. Ett helt nytt tänk, ett helt nytt lugn….

JESSICA JOHANSSON
Västra Götalands Region

Jag kände mig väldigt trygg med er, lyser verkligen igenom att ni brinner för detta. Ert engagemang i alla historier och den genuina känslan att ni verkligen vill nå ut vid våra historier var suverän. Själva innehållet i kursen har gjort mig mycket mer medveten om mina tankar på ett sätt jag aldrig tänkt förut. Jag jobbar ändå mycket med motiverande samtal på jobbet och använder mig av detta med just tankar etc. Men ert sätt som fått mig att förstå är nåt helt annat. Jag har fått en lugnare själ tack vare er. Fantastiskt!

Det var ett jättebra upplägg - ni får 5 av 5 på allt! Att förstå skillnaden mellan allt detta, och se hur mycket man sitter i, var väldigt givande. Det är en helt lysande kurs och jag fick många nya insikter med mig hem.

Jag sammanställer vad jag har fått ut av utbildningen Inifrån och ut. Jag har lärt mig att:

  • prioritera
  • våga välja bort
  • våga ha färre saker på agendan

Det har bidragit till att:

  • jag arbetar med rätt saker
  • jag gör saker bättre än tidigare
  • jag frigör tid till reflektion och nya idéer
  • jag leder mig själv bättre idag än tidigare
  • jag kan tänka till kring hur:et i de saker jag gör, hur jag ska utmana min chef, men ändå finnas där som ett stöd

Personligen har jag lärt mig att jag har allt som behövs, just som människa är jag helt perfekt och att vi har allt som behövs redan från början. Det jag behöver är att öva mig på att välja vilka tankar jag låter mig stanna vid och vilka jag bara ska låta gå förbi. Det här är livslångt övande för mig.

BARBRO LIEN RÖNN
HR Talent Management, Hogia Service AB

Koskinen OY

ANNIKA KRISTIANSSON
Area Director; Scandinavia, Iceland, UK, Ireland & North America

Vi tackar alla för att ni tog er tid att skriva.