Let's talk!

SKRIV ETT MAIL ELLER RING 0702 45 71 45 SÅ ÅTERKOMMER JAG.

SKICKA ETT MAIL HÄR

Min mission är att hjälpa individer öka sin motståndskraft och inse sitt eget värde för att kunna stå stabilt oavsett hur mycket det stormar omkring dem.

Det finns tre element som låter oss uppleva livet.

Den första är att det finns en energi och en  intelligens bakom allt i livet. Du lever och utan att du behöver göra en enda sak, växte du från ett embryo till en vuxen. Varje dag slår ditt hjärta, ditt blod cirkulerar och du kan sitta på en stol utan att ramla av - allt detta sker utan att du behöver göra en enda sak.

Det andra elementet som gör att du kan uppleva livet är din förmåga att tänka. Och med denna förmågan skapar du tankar och med dessa tankar kan du skapa vad du vill.

Det tredje är ditt medvetande. Medvetenhet är det som ger allt liv och får även den mest orimliga av dina tankar (=bekymmer) till att kännas verkliga. Det är den ”special effects” avdelning av ditt sinne som gör det möjligt för dig att känna dina tankar från stund till stund.

Om ett av dessa tre element tas bort kommer du inte att kunna uppleva något.

Dessa tre element - du lever, du tänker och du är medveten - har funnits sedan tidens begynnelse, men var först formulerade av en man som heter Sydney Banks på 1970-talet. Han kallade dem de tre principerna, då de är konstanta och förutsägbara och precis som tyngdkraften, som fungerar oavsett om du tror på dem eller inte, är dessa tre principer i spel 100% av tiden.

Dessa principer visar att du lever alltid i känslan av dina tankar, inte omständigheten. Inget utanför dig, ingen omständighet, omgivning eller person kan någonsin få dig att känna något - bara dina egna tankar kan göra det.

Det här är 180 grader bort från hur världen tänker nu, det är därför det är svårt att ta till sig. Men! När du ser detta för dig själv faller mycket av livets gåtor på plats och det infinner sig en lugn och helt automatiskt har du en större förståelse för allt som sker.

Detta är vad jag jobbar med och jag skulle gärna vilja berätta mer.

Jag jobbar med tankar.

STATE OF MIND: I en värld där stress anses mer eller mindre som ett normalt och oundvikligt tillstånd blir dina medarbetares sinnesstämning (State of Mind)  och välbefinnande den osynliga konkurrensfördelen som snabbt visar sig på nedersta raden.

TANKENS NATUR: Vi tänker, och våra sinnen slutar aldrig tänka. Vi kan inte kontrollera vilka tankar som kommer till oss, och de tankar som kommer till oss är helt neutrala, tills vi ger dem en mening. Tankar är flyktiga, de kommer och går och det finns alltid en ny på väg in. Tankar är ingenting. Ingen-Ting. De är formlös energi, men vårt medvetandet ger dem liv så de känns de verkliga - så även om de inte är verkliga så skapar de vår verklighet.

Maya Angelou

Quote Cirecle 2

I did then what I knew how to do. Now that I know better, I do better.

A phenomenal woman

Min bakgrund ligger i Hotel Management och jag har en bred och internationell karriär som spänner över åtta länder, bland annat England, USA, Danmark, Japan, Kanada, Schweiz, Sydkorea och Sverige.

Jag har över 25 års erfarenhet från både stora och små organisationer som Scandic Hotels, Samsung, Crystal Cruises, DFDS, Copenhagen Airports och American Chamber of Commerce i Korea, i positioner som projektchef, försäljnings- och konferenschef, Area Marketing Manager och Operations Manager. Utöver det är jag utbildad som professionell coach samt  certifierad ledarutvecklare.

Min egen utvecklingsresa ledde till att jag startade mitt eget företag 2013, vilket jag kallar On Equal Terms och jag jobbar med ledar-, medarbetare-, team- och kulturutveckling. Mitt fokus ligger på att öka individers motståndskraft och få upp självkänslan, dvs. självvärdet, och öppna upp för mer modiga och genuina samtal med oss själva och varandra, vilket oundvikligen leder till mer kreativitet, mindre stress, bättre resultat och oändlig mer glädje.

MIN PROFESSIONELLA BAKGRUND

The hardest thing to learn is something you think you already know.

J. Krishnamurti

Quote Cirecle 2

JAG COACHAR MED INIFRÅN & UT FÖRSTÅELSEN

Så egentligen jobbar jag med ingenting, för tankar är ingenting. Ingen Ting. Vilket ju inte stämmer – för tankar är allting.