OM/KONTAKT

DATUM FÖR ÖPPNA UTBILDNINGAR

HEM

UTBILDNINGENS INNEHÅLL  

FÖRELÄSNINGAR

BOKA EN FÖRELÄSNING MED OSS!

VI SKRÄDDARSYR TID OCH INNEHÅLL SÅ ATT DEN PASSAR PRECIS ER SITUATION

LÄS MER HÄR

Suzanne Lång

Suzanne Lång

Lisbeth Å ngman

Vi vill ge dig guld.

Båda har medvetet arbetat med vår egen utveckling i riktigt många år. Vi har sedan länge drivit egna verksamheter inom ledar-, medarbetar-, och teamutveckling samt föreläsningar och utbildningar. I vårt bagage har vi lång erfarenhet av att arbeta i ledande positioner i såväl stora som små organisationer och verksamheter.

Våra vägar att nå en inre stabilitet, styrka och ro har varit helt olika, men båda har kommit fram till samma resultat. ‍‍Vi står idag på ett likvärdigt fundament som är grundat på en inifrån och ut förståelse på hur vi upplever världen.

Oavsett hur det stormar omkring oss finns ändå alltid en kärna av äkta och innerlig livsglädje, kärlek till oss själva och andra samt en orubblig tillit till det som sker. Som vi ser det, har du redan allt du behöver inom dig. Och friheten det innebär att veta det vill vi ge vidare till vår omgivning.

 

Mobil: 070 528 54 28 lisbeth.angman@limaledarskap.se www.limaledarskap.se

Mobil: 070 245 71 45 sl@suzannelang.com www.suzannelang.com

 

om oss

Vår mission är att sprida kunskapen om hur man kan öka sin motståndskraf t i en oförutsägbar och krävande värld samtidigt som man vilar tryggt i sig själv med en inre ro.

linkedin-mono
linkedin-mono