VAR MED PÅ VÅR UTBILDNING!

LÄS MER HÄR

Vi vill ge dig guld.

Båda har medvetet arbetat med sin egen utveckling i riktigt många år. Vi har sedan länge drivit egna verksamheter inom ledar-, medarbetar-, och teamutveckling samt föreläsningar och utbildningar. I vårt bagage har vi lång erfarenhet av att arbeta i ledande positioner i såväl stora som små organisationer och verksamheter.

Våra vägar att nå en inre stabilitet, styrka och ro har varit helt olika, men båda har kommit fram till samma resultat. ‍Oavsett hur det stormar omkring oss finns ändå alltid en kärna av äkta och innerlig livsglädje, kärlek till oss själva och andra samt en orubblig tillit till det som sker.

Vi står idag på ett likvärdigt fundament som är grundat på en inifrån och ut förståelse på hur vi upplever världen. Vi vet att du redan har allt du behöver inom dig och friheten det innebär att veta det vill vi ge vidare till vår omgivning.

 

...är att sprida kunskapen om hur man kan öka sin motståndskraft i en oförutsägbar och krävande värld samtidigt som man vilar tryggt i sig själv med en inre ro.

Vår mission...

Lisbeth Ångman

Mobil: 070 528 54 28 lisbeth.angman@limaledarskap.se

Klicka här för att läsa mer om Lisbeth

linkedin-mono

Suzanne Lång

Mobil: 070 245 71 45 sl@suzannelang.com

Klicka här för att läsa mer om Suzanne

linkedin-mono

Jessica Johansson
Västra Götalands Region

Quote Open 1
Quote Close 1

Jag kände mig väldigt trygg med er, lyser verkligen igenom att ni brinner för detta. Ert engagemang i alla historier och den genuina känslan att ni verkligen vill nå ut vid våra historier var suverän. Själva innehållet i kursen har gjort mig mycket mer medveten om mina tankar på ett sätt jag aldrig tänkt förut. Jag jobbar ändå mycket med motiverande samtal på jobbet och använder mig av detta med just tankar etc. Men ert sätt som fått mig att förstå är nåt helt annat. Jag har fått en lugnare själ tack vare er. Fantastiskt!