En kurs för dig om du vill utveckla din inre stabilitet och kunna behålla ett lugnt och  klart sinne i en ständigt hektisk och oförutsägbar värld.

Inifrån  Ut 

arrow3

En personlig utvecklingskurs skapad med verksamheter i åtanke som förebygger stress och främjar välmående hos såväl ledare som medarbetare.

Många tror vi måste ändra något i vårt liv eller i vårt beteende om vi ska kunna må bättre. Att stress och ångest innebär att vi är tvungna att tänka och analysera situationer mer för att hitta lösningen. De flesta av oss  tror att man måste vara på ett visst sätt för att lyckas och för att undvika att misslyckas. Vi har blivit lärda att vi ska kämpa och att man inte får någonting gratis, så när något inte fungerar, är det naturligt att tänka att vi får jobba ännu hårdare, anstränga oss ännu mer för att det ska lösa sig.  Allt detta tänkande innebär bara ännu mer stress, ännu mer ångest och ännu mer oro. Med denna kurs vill vi visa att det finns ett annat "tänk", som ger balans, välmående och förhöjer prestationen.

Inifrån & Ut kursen dyker ner i relationen mellan dina tankar och dina känslor och hur de påverkar ditt beteende, och därmed dina resultat - vare sig det är i jobbet eller privat. Vi vill visa dig att det finns inget du behöver göra, men däremot finns det något att se och förstå. Vi lägger inte på flera ”måsten” eller ger dig mer att tänka på - vi frigör dig från dem. Vi hjälper dig ta bort bruset och öka din motståndskraft. Vi ger dig ett starkt fundament att stå på, som är 100% pålitligt, förutsägbart och konsekvent.

Under kursen fokuserar vi på det i oss som är både sunt och sant för oss alla - vår medfödda motståndskraft. Det vi alla har gemensamt och det som gör att vi gång på gång landar på fötterna oavsett vilka utmaningar vi har ställts inför under livets gång. Att du läser detta just nu är ett bevis för det - du har klarat dig så här långt.

Med nya insikter elimineras stress, sinnesstämningen höjs och produktiviteten ökar - helt automatisk. Kursen fokuserar på allt det som rent faktiskt ligger i vägen för ditt välbefinnande och din framgång, så att du kan vila tryggt i dig själv med en inre ro oavsett hur mycket livet stormar omkring dig.

KATARINA NORD

En kurs som på ett enkelt sätt tog mig djupare i min personliga utveckling både på ett personligt och professionellt sätt. Den har medvetandegjort många saker i mitt eget beteende som jag känner att jag har nytta av både privat och på jobbet. Jag fick insikter om mig själv som jag egentligen visste, men inte förstått hur jag medvetet själv kan hantera. Mycket faller också på plats efter och jag ”skördar” fortfarande.

Quote Cirecle 2

Butikschef, Systembolaget

4 moduler á 3 timmar fördelat över 8 veckor    

Modul 1

Separata Verkligheter, Perspektivtagande & Tankens Natur

Modul 2

I modul 2 börjar vi dyka ner i allt det som står i vägen för vår framgång och för att den bästa versionen av oss själva ska kunna träda fram. Vi dyker djupare ner i tankens natur för att bättre förstå relationen mellan dina tankar, dina känslor och ditt beteende samtidigt som du lär dig skilja på din förmåga att tänka och dina tankar. Vi visar dig att dina tankar inte är verkliga, men att de skapar din verklighet. När vi bättre förstår tankens natur börjar vi skymta en helt ny värld av möjligheter som öppnar sig för oss.

Motståndskraft: Att snabbt kunna resa sig efter motgång

Modul 3

Denna modul lägger grunden för att du ska kunna börja arbetet med att kunna skilja på vad som är dina förväntningar och vad som är dina "fixa idéer", dvs. hur du anser att saker och ting borde, ska eller måste vara för att det ska vara ”rätt”. Det är just dessa som oftast ställer till det i vår kommunikation och i våra samarbeten och är det som har stor påverkan på vår egen prestation. Vi lyfter skillnaden mellan skam och skuld och hur dessa två känslor är källan till mycket drama på en arbetsplats, oavsett befattning. Vi berör området att kunna sätta tydliga gränser och visar dig hur samarbetet och kommunikationen stärks när vi har tydliga gränser att utgå ifrån.

Autenticitet i Konflikthantering  & Gränssättning

Modul 4

I modul 4 kan vi nu, med en djupare förståelse för insiktsprinciperna och deras implikationer, börja se hur vi enkelt ska kunna lösa komplexa problem, förstå beslutsprocessen bättre och se på stress med helt andra glasögon.  

Problemlösning, Beslutsfattande & Stresshantering

En utbildning för dig som vill utveckla en inre stabilitet

Vi är 7,5 miljarder människor här på jorden. Vi bär alla med oss våra helt unika uppväxter och upplevelser. I vår kommunikation med varandra kan det kanske verka som att vi pratar om samma sak, men i verkligheten är det ofta så att vi har pratat förbi varandra och misstolkat situationer, vilket lätt skapar konflikter. Vi fokuserar därför på hur du kan skapa djupare och mer energigivande relationer genom att bättre förstå det som är gemensamt för oss alla, och se att det är just precis det som gör att ingen kan någonsin vara lika.

Download: Broschyr Inifrån & Ut Kursen 2019.pdf

Det var ett jättebra upplägg - ni får 5 av 5 poäng på allt! Att förstå skillnaden mellan allt detta, och se hur mycket man sitter i, var väldigt givande. Det är en helt lysande kurs och jag fick många nya insikter med mig hem.

Quote Cirecle 2

Koskinen OY

Annika Kristiansson
Area Director; Scandinavia, Iceland, UK, Ireland & North America

Vad får du ut av utbildningen?

Vad får du ut av utbildningen?

Mer Klartänk

Du kommer att bättre förstå dig själv och tankens natur, vilket leder till mer lugn, mindre stress, en större närvaro med dig själv, med andra och med livet.

Mer Fokus

Genom att du förstår tankens natur bättre, kommer du att lättare kunna fokusera på det du behöver prioritera och utföra det med mindre stress. En hållbar känsla av lugn.

Mer Connection

Du kommer att uppleva en mer intensiv och djupare känsla av connection med dig själv och till livet generellt, samtidigt som dina relationer kan bli djupare och mer energigivande.

Mer Livsglädje

Det infinner sig en djupare och inre förståelse om att du alltid är ok oavsett vad som händer.  Du kommer att sova bättre, vara mer närvarande och känna en äkta och hållbar lugn i hela dig.

KAROLINA CLARIN
Assistant/System Administratör

Ett Stort TACK till Er båda, ni är verkligen helt fantastiska, så mycket ni tillför och delar med er för att hjälpa andra, helt underbart. Jag är så glad att du Lisbeth hörde av dig till mig gällande detta, annars hade jag inte hoppat på tåget. Visst, jag hade ju inte vetat vad jag hade missat, men detta kommer att ta mig långt i min personliga utveckling. Ett helt nytt tänk, ett helt nytt lugn….

Quote Open 1
Quote Close 1

4 moduler á 3 timmar fördelat över 8 veckor

Fördjupningskurs 2020

Modul 1: Fredag 21 januari 2020

Modul 2: Fredag 7 februari 2020

Modul 3: Fredag 21 februari 2020

Modul 4: Fredag 6 mars 2020

 

Tider: 13:30 - 16:30

13:15 – 13:30 Drop-in

13:30 – 16:30 Utbildning

 

Upplägg och Datum

Här ser du vilka datum och tider vi har planerat våra öppna utbildningar. Med öppna utbildningar menar vi att alla är välkomna. Max antal deltagare är 10 per grupp.

Grupp 25/10 - FULLT

Modul 1: Fredag 25 oktober 2019

Modul 2: Fredag 8 november 2019

Modul 3: Fredag 22 november 2019

Modul 4: Fredag 6 december 2019

 

Tider: 13:30 - 16:30

13:15 – 13:30 Drop-in

13:30 – 16:30 Utbildning

Grupp 24/9

Modul 1: Tisdag 24 september 2019

Modul 2: Tisdag 8 oktober 2019

Modul 3: Tisdag 22 oktober 2019

Modul 4: Tisdag 5 november 2019

 

Tider: 13:30 - 16:30

13:15 – 13:30 Drop-in

13:30 – 16:30 Utbildning

 

kr. 4.995 exkl. moms

- 4 moduler á 3 timmar där vi träffas fysiskt

Investering - Kursen Inifrån & Ut

Arkipelagen Företagscenter Sisjön, Stora Åvägen 21, 436 34 Askim

Gratis parkering finns på baksidan vid Ö&B

Plats och lokal

Om inte du är nöjd med kursen får du 100% av pengarna tillbaka.

100% av Pengarna Tillbaka Garanti!

Anmäl dig nedan, eller maila oss på info@inifranochut.nu eller ring 0702 45 71 45 - alla frågor är välkomna!

Anmälan

Paketpris:

5 x 60 or 90 minuter sessioner för SEK 7.500 ex. moms

Kan användas när du vill under ett år efter avslutad kurs.

Personliga och kan ej används av andra.

Enstaka sessioner:

1 x 60 minuters session SEK 1.600 ex VAT

1 x 90 minuters session SEK 2.400 ex VAT

Privata Coachning Sessioner - valfritt:

Download: Broschyr Inifrån & Ut Kursen 2019.pdf

Har du fortfarande frågor?

Anmäl dig här! Eller ta kontakt med oss.

Anmälan är bindande och vi fakturerar direkt. Anmälan är däremot inte personlig så om du är förhindrad kan du överlåta din plats till någon annan.