Om Oss Kontakt

Hem

Utbildningen Inifrån & Ut

Föreläsningar

Om Inifrån & Ut Förståelsen

Ledarutveckling och Team Building

Workshops

Föreläsningar som gynnar precis alla.

inifrån och ut förståelsen leder till bland annat att du...

- känner ett större engagemang med livet.

- ökar din motståndskraft för att kunna resa dig snabbare efter motgångar.

- tar snabbare och bättre beslut.

- får en mer äkta och djupare kontakt till dig själv och även med andra.

- förstå att du har allt du behöver inom dig.

Utåt sett har du allt - nu ska insidan få hänga med.

Kontakta oss för att höra mer kring hur vi kan lägga upp en föreläsning som passar just er!

När människor är i harmoni med sig själva har de inget behov av att hävda sig, jämföra sig eller skylla ifrån sig. De tar sitt ansvar oavsett vad frågan gäller och de mår bra.

I Sverige har vi den optimala yttre tryggheten som borde göra det möjligt att känna en inre trygghet. Men den inre tryggheten följer tyvärr inte automatisk med den yttre. Med en inre trygghet står man stabilt oavsett vad omgivningen har att bjuda på. Inre trygghet är inte en självklarhet, men en förmåga som kan läras för att sedan utvecklas.

Några av våra viktigaste lärdomar kring inre trygghet delar vi med oss i våra föreläsningar som handlar om Inifrån & Ut förståelsen. Föreläsningarna skräddarsys efter behov, men handlar mest hur vi kan uppnå den inre tryggheten i en värld som är oförutsägbar och en kultur som kräver att vi ska vara på ett visst sätt.

Upptäck en ny slags frihet när du förstår var dina känslor kommer ifrån och hur din upplevelse skapas. Din upplevelse av livet kan ändras med en enda insikt - att allt sker Inifrån och Ut.